top of page
Image by Geran de Klerk

OM OSS

Vi vill göra det enklare för fler människor att, året om, njuta av viltkött. Genom att erbjuda bättre tillgänglighet och ett bredare utbud av produkter, från styckdelar till färdiga rätter, sänker vi trösklarna för konsumenter att göra ett gott och hållbart val!

seth-schulte-zYJ9cVjHyZA-unsplash_5_11zon.jpg

Gårdsvilt startades av en passionerad sammanslutning av gårdsägare, jägare och naturälskare som vill dela med sig av den fantastiska smaken och fördelarna som finns med viltkött. Vårt mål är att göra det fina viltköttet tillgängligt för fler.

 

Vi kommer från skogen och från gårdarna. Vår uppväxt präglades av svenska vilda djur utanför dörren – en vildsvinsstek i ugnen och hjortgrytan som puttrade på spisen. Att äta viltkött för oss är lika naturligt som svenskens fredagstacos. Och på tal om tacos... Den blir ju bara ännu godare när den tillagas med kött av vildsvin, hjort, eller varför inte testa gräsanden?

INTE BARA TRADITION

Det handlar inte bara om tradition för oss. Vi tror på att göra kloka val för både vår hälsa och miljö. Viltkött är för oss mer än bara mat – det är ett hållbart och näringsrikt val av protein på tallriken.

 

Vår samling av viltköttsdetaljer, från vildsvin till hjort, älg, rådjur och till och med and, erbjuder en svårslagen smakrikhet och kvalitet.

Hjort bourguignon-2.jpg
Depåer.jpg

LOKALT KÖTT PÅ RIKTIGT

Våra jägare finns och jagar i södra och mellersta Sverige och levererar sitt viltkött till våra viltdepåer eller vilthanteringsanläggningar. Allt kött som passerar våra anläggningar är noga kontrollerat, veterinärbesiktat och av högsta kvalité. Vi kan därför säkerställa hela processen från skog till bord. Vi värnar om naturen och erbjuder naturligt hållbart och lokalt viltkött. 

TEAM

Camilla Bergschöld.jpeg
CAMILLA BERGSCHÖLD

Ekonomichef

.

Försäljning

ThomasNybladh.jpg
Thomas Nybladh

Försäljning &​ Affärsutveckling

DennisNilsson.jpg
Dennis Nilsson

Försäljningschef

Dagligvaruhandeln

AnställdGV.jpg
Björn Sjö

Försäljning Dagligvaruhandeln

Marknad

Inköp

Anna Ringborg.jpg
Anna Ringborg

Marknadschef

GerardBrodin.jpg
Gerard Brodin

Inköp- & Logistikchef

AnställdGV.jpg
Wille Klingspor

Regionsansvarig Skåne

bottom of page