top of page

GW’S VILDA KORVAR GÖR ENTRÉ PÅ OKQ8Nu kan alla OKQ8 kunder äta Leif GW Perssons och Gårdsvilts nya viltkorvar på sin närmaste OKQ8-station. Det unika samarbetet mellan Gårdsvilt och OKQ8 innebär att OKQ8 erbjuder två olika viltkorvar, hjortkorv och vildsvinschorizo, på stationerna från och med 1 september.


Gårdsvilt föddes från en samling gårdsägare och namnkunniga personer inom matindustrin som ville att fler skulle upptäcka viltköttet och även göra det möjligt att tillhandahålla det på ett enklare sätt genom försäljning via dagligvaruhandeln. Gårdsvilt har idag blivit en av de främsta viltköttsleverantörerna i Sverige och vill göra det möjligt för fler att äta viltkött året om. Leif GW Persson är en av delägarna i företaget som vurmar för det vilda köket.


– Det känns fantastiskt att vi genom samarbetet med OKQ8 kan ge fler möjligheten att äta viltkött och även visa att det inte alls behöver vara krångligt. Om det är någonting som är snabbt, enkelt och gott så är det ju korv, säger Leif GW Persson.

Från och med 1 september kommer GW’s vilda korvar, Hjortgrillare och Vildsvinschorizo att finnas på OKQ8:s bemannade stationer* runt om i Sverige.


*Lokala avvikelser kan förekomma.
För mer information

Anna Ringborg

Pressansvarig

Tel: +46 703 23 00 04

E-mail: anna@svensktgardsvilt.se
bottom of page