top of page

Leif GW Persson och Gårdsvilt introducerar Gw's Vilda

- En smakfull linje av vilda produkter för fartfyllda livsnjutare


Den folkkära kriminalprofessorn och författaren Leif GW Persson och viltköttsleverantören Gårdsvilt lanserar tillsammans en ny produktlinjen med enkla maträtter och produkter av viltkött som är lätta att laga i vardagen för den som inte vill tumma på kvalité i köket.Gw's Vilda är resultatet av Leif GW Perssons omisskännliga passion för det vilda och Gårdsvilts engagemang för att göra det enklare för fler att äta vilt genom att erbjuda viltprodukter genom försäljning via dagligvaruhandeln.


Den nya produktlinjen erbjuder snabba och lättlagade produkter för människor med hektiska livsstilar, utan att kompromissa med smak eller kvalité.


Gw's Vilda produktlinje inkluderar:


  • Hjortköttbullar: Saftiga köttbullar av hjortkött, perfekt för en snabb och välsmakande måltid.

  • Hjortskav: Tunna skivor av hjortkött, som gör det enkelt att skapa en mängd olika rätter med den utsökta smaken av viltkött.

  • Hjortfärs: Malt hjortkött som kan användas som bas för en mängd olika rätter, från pastarätter och tacos till traditionella biffar.

  • Hjortgrytbitar: Bitar av mört hjortkött som är redo att användas i grytor, soppor och långkok.

– Produkterna är noga utvalda och tillagas med omsorg för att säkerställa att varje måltid är en smakupplevelse av högsta klass. Denna spännande lansering innebär att konsumenter nu har tillgång till en bredare och mer bekväm variation av viltkött till sina vardagsmåltider, säger Christian Gylche VD för Gårdsvilt.

Gårdsvilt fortsätter att driva sin vision om att göra det möjligt för fler att äta vilt och att erbjuda smakrikt och högkvalitativt viltkött. Gw's Vilda är ett spännande tillskott till deras befintliga sortiment av viltköttsprodukter. Ingredienser till produkterna är noggrant utvalda för säkerställa bästa kvalité. Köttet kommer från frigående hjortar från skotska höglandet och tillagas med omsorg i Sverige. Produkterna från Gw's Vilda finns tillgängliga i utvalda butiker runt om i Sverige.Presskontakt: Anna Ringborg

0703230004


Mer info om GW’s Vilda: https://www.gardsvilt.se/gws-vilda


Om Gårdsvilt: Gårdsvilt grundades 2017 med visionen att låta vilt ta en större plats på matborden i de svenska hemmen genom att erbjuda kvalitetssäkrat viltkött via dagligvaruhandeln. Företaget är idag en framstående leverantör av viltkött och med passion för kvalitet och hållbarhet är de med och formar framtidens livsmedelsutbud med ett hållbart val av protein. Gårdsvilts grundare och flera av delägarna till företaget är markägare och entreprenörer inom detaljhandel vilket ger Gårdsvilt en unik position för att förverkliga ambitionen att göra viltkött mer tillgängligt.bottom of page